Το MATILDA βρίσκεται στην αρχή του χωριού Βασιλικός Ζακύνθου, τον βιότοπο της χελώνας Caretta-Caretta, σε μια απόσταση 7 χλμ. από το λιμάνι και 9 χλμ. από το αεροδρόμιο.

Είναι χτισμένο αμφιθεατρικά γι’ αυτό και σχεδόν όλα τα δωμάτια του και οι χώροι του έχουν μοναδική θέα στη θάλασσα έτσι ώστε ο επισκέπτης να νοιώθει ότι βρίσκεται πάνω σε ένα μπαλκόνι στο Ιόνιο.

Έχει πρόσβαση σε δυο παραλίες: την Βουρδέρη και το PortoAzzuro (PortoZorro). Η απόσταση από την παραλία Βουρδέρη είναι περίπου 300 μέτρα κατηφορικά και αντίστοιχα ανηφορικά που αποζημιώνει ωστόσο αυτούς που προτιμούν την ήσυχη κατακάθαρη παραλία αφού είναι από τις σπάνιες του νησιού χωρίς πλαστικές ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Αντίθετα η παραλία PORTOZORRO, αλλιώς «παραλία των βράχων με τα λούλουδα» είναι πλήρως οργανωμένη και προσφέρει στον επισκέπτη όλα τα ζητούμενα που πρέπει να διαθέτει μια κοσμοπολίτικη παραλία, δηλαδή ξαπλώστρες, ομπρέλες, μπαράκια με φαγητό και χαλαρωτική μουσική. Τα νερά και των δυο παραλιών είναι ζεστά και σμαραγδένια και βαθαίνουν αργά και ομοιόμορφα έτσι ώστε οι παραλίες να είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες των λουομένων.

Επίσης πολύ κοντά στο MATILDA βρίσκονται οι παραλίες «BANANA ΒΑΥΑ» με ρηχά και κρυστάλλινα νερά, του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ επίσης πανέμορφη όπου γίνονται και καταδύσεις, του PORTOROMA, του ΓΕΡΑΚΑ που θεωρείται μια από τις ωραιότερες ακτές της Ζακύνθου με την μεγάλη αμμώδη παραλία που ωοτοκούν οι θαλάσσιες χελώνες καθώς και της ΔΑΦΝΗΣ και των ΣΕΚΑΝΙΩΝ ακτές που ανήκουν στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο.

Σε κοντινή απόσταση από το MATILDA θα βρείτε παραδοσιακή νησιώτικη αγορά με καταστήματα ντόπιων προϊόντων και όχι μόνο, ταβέρνες, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και ποδηλάτων, μπαράκια.

Το ξενοδοχείο μας

about us

Το MATILDA βρίσκεται στην αρχή του χωριού Βασιλικός Ζακύνθου, τον βιότοπο της χελώνας Caretta-Caretta, σε μια απόσταση 7 χλμ. από το λιμάνι και 9 χλμ. από το αεροδρόμιο...

Δείτε περισσότερα για το Matilda

Πως θα έρθετε - How to get here

location

Μπορείτε να φτάσετε στην Ζάκυνθο αεροπορικώς ή ακτοπλοϊκώς...

Δειτε περισσότερα για το πως θα έρθετε

Why Zakynthos, why MATILDA Hotel

top